Samen creëren wij jouw online wereld.

Vos Prodect Innovations

Vos Prodect Innovations wilde online stappen maken.

Vos Prodect Innovations

Vos Prodect Innovations (VPI) B.V. is specialist in engineering en levering van onderzeese kabelbeschermingssystemen, kabelhang-off systemen en biedt vele andere bijbehorende oplossingen voor onderzeese kabelfabrikanten en installateurs.

Eind 2020 klopte VPI bij Subbs aan om te kijken hoe het bedrijf online stappen kon maken. Samen zijn wij een meerjarig traject ingegaan om alle onderdelen te verbeteren. Het resultaat was dat de website technisch grote stappen kon maken, het bedrijf meer duidelijkheid wilde scheppen aan de buitenwereld over de locatie en de medewerkers en dat er in Google verbeteringen wilde toepassen.

Tweejarig plan opgesteld

Dit hebben wij als volgt aangepakt, wij zijn gestart met het opstellen van een nulmeting, aan de hand van deze nulmeting hebben wij besloten waar het bedrijf stond en tegelijkertijd was het een goede graadmeter om na verschillende periodes te kijken wat er daadwerkelijk verbeterd is. 

Na de nulmeting hebben wij een tweejarig plan opgesteld waarin alle verbeterpunten per maand aangepakt zullen worden. In dit plan stond centraal om te verbeteren, te monitoren en opnieuw doelen stellen. Zo hebben wij voor VPI steeds nieuwe verbeteringen toe kunnen passen.  

Het resultaat tot nu toe is dat het bedrijf in Google flinke stappen heeft gemaakt, zowel op onbetaald als op betaald gebied. Het bedrijf heeft inzichten gekregen in mogelijkheden om meer publiciteit te krijgen en het bedrijf beschikt over mooie beelden van het bedrijf waar zij de toekomst veel content mee kunnen publiceren.

Bekijk de website van VPI voor meer informatie over het bedrijf. Meer van onze projecten bekijken? Ga naar onze cases pagina.

Dronefotografie & Bedrijfsvideo

Voor Vos Prodect Innovations hebben wij dronefotografie toegepast om het pand, de mensen en de werkzaamheden beter in beeld te brengen. De video is tevens ontworpen voor de bezoekers van de beurs aankomend jaar in Dubai. 1 december komt de video online op YouTube.

Vernieuwde website

Tijdens onze samenwerking hebben we gezamenlijk besloten de website te versnellen en uit te breiden. Zo hebben we nieuwe pagina’s aangemaakt en de Home-pagina een make-over gegeven. Op deze manier is Vos Prodect nog beter vindbaar geworden!