Samen creëren wij jouw online wereld.

BENIEUWD WAAROM HET ACTIEF ZIJN OP SOCIAL MEDIA ZO BELANGRIJK IS?

BENIEUWD WAAROM HET ACTIEF ZIJN OP SOCIAL MEDIA ZO BELANGRIJK IS?

Tegenwoordig is social media niet meer weg te denken uit de samenleving. In Nederland wordt bijvoorbeeld Facebook door maar liefst 6,8 miljoen mensen dagelijks gebruikt. Er is zelfs een verschil tussen het plaatsen van een afbeelding of een linkje aan je bericht. Niks houdt een onderneming tegen om actief te zijn op social media? Toch? Zou je wel denken, maar er is echter een hele grote factor, namelijk: TIJD! De meeste ondernemers hebben het simpelweg te druk en schuiven het op naar later: ‘Social media komt volgend jaar wel’. Hieronder een aantal simpele redenen waarom het zo belangrijk is om online actief te zijn, al overtuigd?

Waarom het actief zijn op social media zo belangrijk is:

 1. Concurrentie.
  Op het moment dat jouw onderneming niet online te vinden is en jouw concurrenten wel, dan mis je de klanten die via social media worden bereikt. Het is daarnaast eenvoudig te bekijken hoe en wat de concurrentie de social media aanpakt, zijn er bijvoorbeeld aanbiedingen waar je in mee moet gaan? Dit alles wordt opeens zichtbaar.
 2. Goedkoop.
  Het aanwezig zijn op social media is relatief goedkoop. Als je kijkt wat je er allemaal voor terugkrijgt zul je er later nooit spijt van hebben. Wanneer je geen tijd hebt kun je dit altijd nog uitbesteden, wat ten opzichte van de opbrengsten vrijwel niets kost.
 3. Personeel Werving.
  Ben je op zoek naar die ene perfecte collega, maar heb je geen zin in een hele procedure via het internet of met fysiek contact. Dan zijn de vacature functies via LinkedIn en Facebook ideaal, jouw bericht is eenvoudig te delen en je bereikt een grotere groep dan ooit!
 4. Het moment is gekomen.
  Het is nu het juiste moment om actief te worden op social media. Momenteel stijgen de gebruikers op social media als nooit tevoren, dus waarom wachten tot de trend over is?
  Al met al zitten er geen nadelen aan het actief zijn op social media, echter moet je dit wel goed aanpakken! Wanneer de social media niet goed voor elkaar is of slordig wordt gebruikt, kan dit ook een negatief beeld scheppen over jouw onderneming, wie wil dat nou? Wil je jouw social media gewoon goed voor elkaar hebben en er geen onnodige tijd aan kwijt zijn? Subbs is de ideale partner op het gebied van social media uitbesteding. Tegen lage prijzen zorgen wij er voor dat je zich geen zorgen hoeft te maken over jouw online aanwezigheid.

Samen creëren wij jouw online wereld.

Voor meer leuke tips & content, volg ons op Facebook & LinkedIn. Meer nieuwsberichten zijn te vinden op onze nieuws-pagina.

Subbs-Tips
11 apr 2024

Hoe spreek je online je doelgroep aan? 5 tips van…

Vandaag de dag is het voor jouw bedrijf ontzettend van belang om…

Subbs online marketing
01 apr 2024

3 Tips Op Het Gebied Van Online Marketing Voor 2024!

De zomer staat weer voor de deur! Ook in deze periode zijn…

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *