Samen creëren wij jouw online wereld.

JustinCare

Website realisatie voor JustInCare

JustinCare - Subbs

JustInCare

JustInCare is een thuiszorg bureau gespecialiseerd in de zorg. JustInCare biedt verzorgend en verplegend personeel in de thuiszorg aan particulieren en aan instellingen. Het werkgebied omvat de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. De doelstelling van JustInCare is de diensten zo goed mogelijk af te stemmen op de vraag. In welke situatie dan ook! 

Website realisatie

JustInCare is een aftakking van Joling Zorg B.V. en kwam met de vraag naar een nieuwe website. De vorige website was erg verouderd en de organisatie is onlangs van eigenaar gewisseld. Na een aantal informatieve gesprekken zijn wij gestart met de bouw van de site. We zijn gestart met het neerzetten van de huisstijl. Er is gekozen voor rustige kleuren en lettertype, omdat dit goed past bij het type branche. Vervolgens hebben wij een opzetje gemaakt voor de pagina’s en deze ook aangemaakt. Nadat dit was afgerond, hebben we de pagina’s gevuld met content en afbeeldingen. Tot slot hebben we alle pagina’s gecontroleerd en live gezet. Door de prettige samenwerking hebben wij de site met succes kunnen opleveren.

Social media campagne

Aangezien de naam JustInCare nog vrij onbekend is bij de doelgroep, is het van belang dat de social media goed staat. Begin december gaan wij dan ook aan de slag om een succesvolle campagne op te stellen. Benieuwd hoe deze campagne verloopt? Hou dan deze pagina goed in de gaten!