Online Personeelswerving 2.0 | SUBBS

Leads Genereren 2.0

Krijg direct nieuwe leads

Leads Genereren 2.0

Wil jij meer verkopen realiseren door middel van advertenties op social media?

Dan is onze Leads Genereren 2.0 ideaal voor jou! Door jullie interne bedrijfscultuur en producten uit te drukken in content, richten wij ons op jouw specifieke doelgroep. Leads genereren was nog nooit zo succesvol, dus start vandaag nog.

Online Personeelswerving 2.0
20partners

betalen per resultaat

Om zekerheid te bieden, betaal je per aangeleverde lead. Hiermee laten wij zien vertrouwen te hebben in onze werkwijze.

altijd relevante leads

Doordat onze content specifiek gericht is op jullie doelgroep en wij deze daarnaast screenen, leveren wij enkel en alleen relevante leads. Dit scheelt jullie tijd en zorgt dat iedere lead de moeite waard is.

Hoe personeel werven?
Krijg direct nieuwe leads

Leads Genereren 2.0

Hoe krijg ik nieuwe leads?

Er zijn tegenwoordig talloze manier om jouw producten aan te bieden onder de doelgroep. Het probleem is, dat iedereen het op dezelfde manier doet. Met onze Leads Genereren 2.0 zorgen wij dat jouw advertenties er ECHT toe doen. Doordat wij jouw advertentie enkel en alleen richten op de doelgroep die er toe doet, is iedere lead van een hogere kwaliteit. Wij segmenteren, filteren en screenen jouw doelgroep zeer nauwkeurig. Door middel van aantrekkelijke koppen en pakkende teksten zorgen wij dat het aantal clicks op jouw advertentie gigantisch verhogen. 

Wanneer de potentiele klant klikt op de link, worden ze doorverwezen naar een korte vragenlijst die simpelweg de informatie vraagt zodat jij een offerte kunt maken. Dit betekent dat de klant slechts 1 minuut bezig is met het geven van informatie, waardoor jij eenvoudig contact kunt opnemen voor de offerte. Deze manier zorgt ervoor dat de potentiële klant jouw bedrijf al kent, je eenvoudig contact kunt opnemen en direct een passende offerte kunt voorschotelen. Dan komt het mooiste, je betaald ons pas als de offerte ook echt pas order is! Dit betekent: ALTIJD VERDIENEN!

Voordelen Leads Genereren 2.0

Het grote voordeel van onze wijze van Leads Genereren, is dat je nergens naar om hoeft te kijken. Wanneer wij voor jouw bedrijf gaan adverteren, is het enige dat wij van je nodig hebben een interview om de juiste doelgroep te bepalen. Daarnaast zijn we enkele gegevens nodig om te starten. Wij nemen het hele proces voor onze rekening. 

Tijdens de campagne ontvang je de informatie van de relevante leads zodat je hier snel en eenvoudig mee contact op kunt nemen. Al deze leads zijn door ons gescreend, enkel relevante leads komen binnen. Hoe bepalen wij of iemand relevant is? Dat stellen we samen helemaal op tijden het interview.

Werkwijze 

Om elkaar, de doelgroep en het aanbod van jouw bedrijf beter te leren kennen, wensen wij elkaar altijd eerst fysiek te ontmoeten. Na de kennismaking stellen wij een plan op met advertentievoorbeelden, contentcreatie en mogelijke teksten. Hoe wij dit doen, ja dat gaan wij niet zomaar prijsgeven. We willen je natuurlijk wel op de hoogte brengen door middel van een gesprek! Vraag deze eenvoudig aan via onderstaand formulier.

Contactaanvraag