Samen creëren wij jouw online wereld.

Duurzaam Broekstreek

Nieuwe website gerealiseerd voor Duurzaam Broekstreek!

Duurzaam-Broekstreek - Subbs

Duurzaam Broekstreek

In 2007 is door een aantal enthousiaste inwoners uit Balinge het initiatief ontstaan. Er was behoefte om meer en intensiever voor elkaar en voor de omgeving te zorgen. Het motto: leefbaar, duurzaam en samen. We vormden een aantal werkgroepen die de ideeën verder ging uitwerken. Uiteindelijk is in 2011 besloten de vereniging op te richten met de naam Duurzaam Balinge. In 2020 werd de naam gewijzigd in Duurzaam Broekstreek.

Website realisatie

Voor Duurzaam Broekstreek was het doel om een informatieve, mobielvriendelijke website te realiseren. Na goed overleg werd duidelijk welke informatie de website moest weergeven en welke huisstijl we konden hanteren. Wij hebben gekozen voor een ‘one-page website’ omdat wij zo kort en bondig kunnen weergeven waar Duurzaam Broekstreek voor staat.

We zijn vervolgens gestart met het bepalen van de onderwerpen in de pagina om deze vervolgens te vullen met afbeeldingen en content. Tot slot hebben wij alles met de menubalk gekoppeld zodat alles werkend is. Door een prettige samenwerking en goede communicatie, hebben wij deze website succesvol kunnen opleveren.