Samen creëren wij jouw online wereld.

Onlinepelletshop.nl

Website optimalisatie voor Onlinepelletshop.nl

Onlinepelletshop X SUBBS

De Onlinepelletshop.nl is uw webshop voor houtpellets, bodembedekkers en haardhout. Het bedrijf staat voor snelle levering en beschikt bijna altijd over voorraad voor de klanten die de producten af willen halen.

Een tijd geleden kwamen de eigenaar van de webshop bij ons met de vraag of wij iets konden doen aan het uiterlijk van de website, of het in een modern jasje gestoken kon worden. 

Wensen omtrent de website

De grootste wens was om de website te verbeteren op het gebied van looks en functionaliteit. In het begin ontbrak het aan vormgeving, de hele website hing aan elkaar van blokken. We hebben de website voorzien van een nieuwe logische opbouw waardoor het vertrouwen van de bezoekers is gegroeid. 

SEO-optimalisatie

Naast de looks hebben we technisch ook veel veranderd, zo hebben we op verschillende pagina’s seo-teksten bijgevoegd voor de vindbaarheid, verder hebben we ook alle meta-titels en meta-descriptions aangepakt. De website scoort beter, heeft een vertrouwd imago en er worden automatische reviews verzameld. Een mooie stap in de goede richting. In de toekomst gaan we vast nog eens iets voor elkaar betekenen.