q Een gids voor het bouwen van een geweldige website | SUBBS
Samen creëren wij jouw online wereld.

Een gids voor het bouwen van een geweldige website

Een gids voor het bouwen van een geweldige website

Een van de belangrijkste beslissingen die startup-eigenaren moeten nemen, is of ze al dan niet aan SEO willen doen. Een veel voorkomende overweging zijn de kosten van het investeren in een SEO-campagne versus het mogelijke rendement. Een ander voorbeeld is de ontmoedigende lijst met SEO-terminologieën, die nieuwkomers in de e-commerce- en websitescene kan overweldigen. Als je een nieuwe online ondernemer bent maar nog niet overtuigd bent van de voordelen van SEO, dan is dit artikel iets voor jou! Hier zijn enkele van de redenen waarom SEO belangrijk is en waarom je het als een marketingtechniek zou moeten beschouwen.

Waarom is SEO belangrijk?

SEO is minder duur dan andere online marketingbenaderingen. Het biedt ook hogere beloningspercentages in vergelijking met andere technieken zoals social media marketing, pay-per-click advertising en e-mailmarketing. Hoewel je mogelijk een aanzienlijk bedrag moet betalen om de initiële SEO-planning en -processen te dekken, waaronder website-ontwerp, programmering en strategieën, kun je er zeker van zijn dat je snellere en meer langetermijnresultaten krijgt.

“Ik kan je de formule voor succes niet geven, maar wel de formule voor mislukking. Het is: probeer het iedereen naar de zin te maken.”

– Marc Schutte

Het implementeren van SEO-strategieën helpt je om hoger te scoren op de resultatenpagina van de zoekmachine (SERP). Dit betekent dat wanneer uw doelklanten zoeken naar producten en services die uw branche aanbiedt, ze waarschijnlijk uw website zullen vinden. Wanneer je herhaaldelijk op de SERP verschijnt, worden gebruikers zich bewust van uw site en uw bedrijf. Dit vergroot de kans dat potentiële klanten op uw webpagina’s terechtkomen.

Voor meer leuke tips & content, volg ons op Facebook & LinkedIn. Meer nieuwsberichten zijn te vinden op onze nieuws-pagina.

Subbs – Search Engine Optimalization

Subbs-Segmenteren
01 feb 2024

Waarom is segmenteren van groot belang?

Segmenteren, we doen het vaker met z'n allen dan je denkt! Het…

Subbs-Tips
11 apr 2024

Hoe spreek je online je doelgroep aan? 5 tips van…

Vandaag de dag is het voor jouw bedrijf ontzettend van belang om…

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *